Basisbereiding bulgur
Basisbereiding bulgur

Basisbereiding bulgur

15 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 298 kcal
Vet 3.2 g
Koolhydraat 90 g
Eiwit 6.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe de bulgur in een mengkom.

  3. Breng het water aan de kook en giet over de bulgur.

  4. Dek de kom af met een propere keukenhanddoek en laat 10 à 15 min. zwellen.

  5. Roer de bulgur los met een vork en meng er de olijfolie en het zout onder.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe de bulgur in een mengkom.

  3. Breng het water aan de kook en giet over de bulgur.

  4. Dek de kom af met een propere keukenhanddoek en laat 10 à 15 min. zwellen.

  5. Roer de bulgur los met een vork en meng er de olijfolie en het zout onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 298 kcal
Vet 3.2 g
Koolhydraat 90 g
Eiwit 6.8 g

Bekijk het recept digitaal