- Bewaar

- Bewaar
BBQ-croque met gerookte ham en reblochon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de zonnebloempitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij het brood in 12 dikke sneden. Besmeer 1 kant lichtjes met de boter.
-
Snij de reblochon in 12 plakjes. Verdeel over het midden van 6 sneden brood, op de niet-beboterde kant.
-
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers en verdeel de blaadjes samen met de zonnebloempitten en de ham over het brood.
-
Leg er een snede brood op, met de beboterde kant naar boven.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue:
-
Leg de croques in een grillklem en gril aan beide kanten goudbruin op een hete barbecue. Snij schuin in 2.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de zonnebloempitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij het brood in 12 dikke sneden. Besmeer 1 kant lichtjes met de boter.
-
Snij de reblochon in 12 plakjes. Verdeel over het midden van 6 sneden brood, op de niet-beboterde kant.
-
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers en verdeel de blaadjes samen met de zonnebloempitten en de ham over het brood.
-
Leg er een snede brood op, met de beboterde kant naar boven.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue:
-
Leg de croques in een grillklem en gril aan beide kanten goudbruin op een hete barbecue. Snij schuin in 2.