- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk chateaubriand met zoeteaardappelpuree en bonensalade
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbie Wijn Château Sérilhan A.O.P. Saint-Estèph
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper het vruchtvlees fijn.
-
Schil de zoete aardappelen en de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen, de zoete aardappelen en het knoflook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er de lente-uitjes, 1 eetl. boter en het pepertje onder. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de peultjes toe. Giet af en spoel onder koud water. Meng er de rucola, de gemarineerde tomaten en 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten onder.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de chateaubriands 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak verder naar smaak.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden. Snij de chateaubriands in repen en schik ze op de puree. Geef er de groenten bij.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 20 min. 1 Schil 75 g zoete aardappel en snij samen met 75 g prinsessenbonen in stukjes. Kook samen met 30 g biefstuk chateaubriand 15 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix alles samen tot een gladde puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbie Wijn Château Sérilhan A.O.P. Saint-Estèph
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper het vruchtvlees fijn.
-
Schil de zoete aardappelen en de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen, de zoete aardappelen en het knoflook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er de lente-uitjes, 1 eetl. boter en het pepertje onder. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg na 5 min. de peultjes toe. Giet af en spoel onder koud water. Meng er de rucola, de gemarineerde tomaten en 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten onder.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de chateaubriands 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak verder naar smaak.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden. Snij de chateaubriands in repen en schik ze op de puree. Geef er de groenten bij.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 20 min. 1 Schil 75 g zoete aardappel en snij samen met 75 g prinsessenbonen in stukjes. Kook samen met 30 g biefstuk chateaubriand 15 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix alles samen tot een gladde puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbie Wijn Château Sérilhan A.O.P. Saint-Estèph