- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk in zoetzure saus met noedels en Chinese groentemix
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras Bier Vedett Extra Ordinary IPA Amberbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Los het bouillonblokje op in 4 dl heet water. Snipper het knoflook en de Chinese kool fijn.
-
Snij het vlees in dunne reepjes. Besprenkel met een beetje ketjap manis. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
Breng de kippenbouillon aan de kook en doe er de diepgevroren Chinamix in. Laat onafgedekt ± 5 min. koken tot de groenten beetgaar zijn.
-
Verhit intussen de zonnebloemolie in een brede pan met een hoge rand (of in een wok). Bak de reepjes biefstuk aan op een hoog vuur. Doe niet te veel vlees tegelijk in de pan, anders kookt het vlees in plaats van te bakken.
-
Voeg het knoflook en de Chinese kool toe en roer goed om. Bestrooi met het maïszetmeel.
-
Giet er de Chinamix met de bouillon bij. Voeg de honing, de azijn, de tomatenpuree en 1,5 eetl. ketjap manis toe. Schep om en laat al roerend opwarmen. Kruid met de cayennepeper en zout.
-
Kook intussen de eiermie (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng onder groenten en het vlees.
Makkelijk vlees snijden
Zet het vlees eerst ± 45 min. in de diepvriezer. Zo snij je makkelijker reepjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras Bier Vedett Extra Ordinary IPA Amberbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Los het bouillonblokje op in 4 dl heet water. Snipper het knoflook en de Chinese kool fijn.
-
Snij het vlees in dunne reepjes. Besprenkel met een beetje ketjap manis. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
Breng de kippenbouillon aan de kook en doe er de diepgevroren Chinamix in. Laat onafgedekt ± 5 min. koken tot de groenten beetgaar zijn.
-
Verhit intussen de zonnebloemolie in een brede pan met een hoge rand (of in een wok). Bak de reepjes biefstuk aan op een hoog vuur. Doe niet te veel vlees tegelijk in de pan, anders kookt het vlees in plaats van te bakken.
-
Voeg het knoflook en de Chinese kool toe en roer goed om. Bestrooi met het maïszetmeel.
-
Giet er de Chinamix met de bouillon bij. Voeg de honing, de azijn, de tomatenpuree en 1,5 eetl. ketjap manis toe. Schep om en laat al roerend opwarmen. Kruid met de cayennepeper en zout.
-
Kook intussen de eiermie (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng onder groenten en het vlees.
Makkelijk vlees snijden
Zet het vlees eerst ± 45 min. in de diepvriezer. Zo snij je makkelijker reepjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras Bier Vedett Extra Ordinary IPA Amberbier