- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk met pepersaus en knolselderpuree
Onze drankensuggesties
Bier Achel Bruin Donker trappistenbier Wijn Château Le Logis de Sipian A.O.P. Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en de knolselder en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen samen met de knolselder 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de biefstuk 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Voeg de spekblokjes en de groenepeperbolletjes toe aan de pan en roerbak 2 à 3 min. Overgiet met de lichte room en laat nog 2 min. mee koken.
-
Knip intussen de tuinkers uit het bakje.
-
Afwerking:
-
Verdeel de knolselderpuree over de borden en werk af met plukjes tuinkers. Serveer met de biefstuk en lepel er de pepersaus over.
Onze drankensuggesties
Bier Achel Bruin Donker trappistenbier Wijn Château Le Logis de Sipian A.O.P. Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en de knolselder en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen samen met de knolselder 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de biefstuk 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Voeg de spekblokjes en de groenepeperbolletjes toe aan de pan en roerbak 2 à 3 min. Overgiet met de lichte room en laat nog 2 min. mee koken.
-
Knip intussen de tuinkers uit het bakje.
-
Afwerking:
-
Verdeel de knolselderpuree over de borden en werk af met plukjes tuinkers. Serveer met de biefstuk en lepel er de pepersaus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Achel Bruin Donker trappistenbier Wijn Château Le Logis de Sipian A.O.P. Médoc