- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk met zelfgemaakte kruidenboter en herfstsalade
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Blond trappistenbier Wijn Château Larose-Trintaudon Cru Bourgeois A.O.P. Haut-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de peterselie en het basilicum fijn en kneed onder de zachte boter. Kruid met zwarte peper en rol tot een kleine worst. Wikkel in vershoudfolie en zet in de koelkast.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper de blaadjes fijn.
-
Snij de ongeschilde appel eerst in plakken en vervolgens in fijne staafjes. Besprenkel met het citroensap.
-
Bereiding:
-
Verhit 1/2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelpartjes 5 min. Roer regelmatig om.
-
Meng intussen 1,5 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn, de vloeibare honing en de mosterd. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de biefstukken aan elke kant goudbruin. Laat daarna naar smaak verder bakken.
-
Meng intussen de dressing onder het witloof, de veldsla en de appeltjes.
-
Snij de kruidenboter in 4 schijven.
-
Afwerking:
-
Leg op elke steak een schijfje kruidenboter en serveer met de aardappelpartjes en het slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Blond trappistenbier Wijn Château Larose-Trintaudon Cru Bourgeois A.O.P. Haut-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de peterselie en het basilicum fijn en kneed onder de zachte boter. Kruid met zwarte peper en rol tot een kleine worst. Wikkel in vershoudfolie en zet in de koelkast.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper de blaadjes fijn.
-
Snij de ongeschilde appel eerst in plakken en vervolgens in fijne staafjes. Besprenkel met het citroensap.
-
Bereiding:
-
Verhit 1/2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelpartjes 5 min. Roer regelmatig om.
-
Meng intussen 1,5 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn, de vloeibare honing en de mosterd. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de biefstukken aan elke kant goudbruin. Laat daarna naar smaak verder bakken.
-
Meng intussen de dressing onder het witloof, de veldsla en de appeltjes.
-
Snij de kruidenboter in 4 schijven.
-
Afwerking:
-
Leg op elke steak een schijfje kruidenboter en serveer met de aardappelpartjes en het slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Blond trappistenbier Wijn Château Larose-Trintaudon Cru Bourgeois A.O.P. Haut-Médoc