- Bewaar

- Bewaar
Bietenwraps met tonijn en appel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
(20 min.)
-
Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water, pel ze en plet met een vork.
-
Laat intussen de tonijn uitlekken en prak fijn. Meng met de mayonaise, zwarte peper en zout.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne partjes.
-
Verdeel de tonijnmayo over de rodebietenwraps. Bestrooi met de appel, het geplette ei en de veldsla.
-
Rol de wraps strak op en snij in 3. Maak vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
(20 min.)
-
Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water, pel ze en plet met een vork.
-
Laat intussen de tonijn uitlekken en prak fijn. Meng met de mayonaise, zwarte peper en zout.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne partjes.
-
Verdeel de tonijnmayo over de rodebietenwraps. Bestrooi met de appel, het geplette ei en de veldsla.
-
Rol de wraps strak op en snij in 3. Maak vast met een cocktailprikker.