Bietenwraps met tonijn en appel
Bietenwraps met tonijn en appel

Bietenwraps met tonijn en appel

20 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 235 kcal
Vet 15 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 14.6 g
Suiker 3.8 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 10.3 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. (20 min.)
  2. Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water, pel ze en plet met een vork.

  3. Laat intussen de tonijn uitlekken en prak fijn. Meng met de mayonaise, zwarte peper en zout.

  4. Snij de ongeschilde appel in fijne partjes.

  5. Verdeel de tonijnmayo over de rodebietenwraps. Bestrooi met de appel, het geplette ei en de veldsla.

  6. Rol de wraps strak op en snij in 3. Maak vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. (20 min.)
  2. Kook de eieren 10 min. hard in kokend water. Spoel onder koud water, pel ze en plet met een vork.

  3. Laat intussen de tonijn uitlekken en prak fijn. Meng met de mayonaise, zwarte peper en zout.

  4. Snij de ongeschilde appel in fijne partjes.

  5. Verdeel de tonijnmayo over de rodebietenwraps. Bestrooi met de appel, het geplette ei en de veldsla.

  6. Rol de wraps strak op en snij in 3. Maak vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 235 kcal
Vet 15 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 14.6 g
Suiker 3.8 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 10.3 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal