- Bewaar

- Bewaar
Bladerdeegkoekjes met ricotta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.) - Laat het bladerdeeg volledig ontdooien. Maak het wat dunner met de deegrol en snij elk vel in 2. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. - Meng de ricotta met de koffie, de agavesiroop en het snuifje kaneel. - Klop het ei los.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Lepel wat van de ricottamengeling in het midden van elk vel bladerdeeg. Breng de hoeken van elk vel naar het midden en vouw ze goed dicht.
-
Bestrijk elk bladerdeegpakketje met losgeklopt ei en bestrooi met de amandelschilfers.
-
Zet de bladerdeegpakketjes 20 à 30 min. in de voorverwarmde oven tot ze mooi bruin zijn.
-
Haal de bladerdeegkoekjes uit de oven en laat een beetje afkoelen. Bestrooi net voor het opdienen met de bloemsuiker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.) - Laat het bladerdeeg volledig ontdooien. Maak het wat dunner met de deegrol en snij elk vel in 2. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. - Meng de ricotta met de koffie, de agavesiroop en het snuifje kaneel. - Klop het ei los.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Lepel wat van de ricottamengeling in het midden van elk vel bladerdeeg. Breng de hoeken van elk vel naar het midden en vouw ze goed dicht.
-
Bestrijk elk bladerdeegpakketje met losgeklopt ei en bestrooi met de amandelschilfers.
-
Zet de bladerdeegpakketjes 20 à 30 min. in de voorverwarmde oven tot ze mooi bruin zijn.
-
Haal de bladerdeegkoekjes uit de oven en laat een beetje afkoelen. Bestrooi net voor het opdienen met de bloemsuiker.