Blini's met forel en rodebietenspread
Blini's met forel en rodebietenspread

Blini's met forel en rodebietenspread

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 54 kcal
Vet 2.4 g
Koolhydraat 4.6 g
Eiwit 3.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. 1 Snij de ongeschilde komkommer in 12 flinterdunne schijfjes. Verdeel de forelfilet in 12 stukjes.

  3. Besmeer de blini's met de rodebietenspread.

  4. Leg op elke blini 1 schijfje komkommer en een stukje forelfilet. Werk af met een plukje tuinkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. 1 Snij de ongeschilde komkommer in 12 flinterdunne schijfjes. Verdeel de forelfilet in 12 stukjes.

  3. Besmeer de blini's met de rodebietenspread.

  4. Leg op elke blini 1 schijfje komkommer en een stukje forelfilet. Werk af met een plukje tuinkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 54 kcal
Vet 2.4 g
Koolhydraat 4.6 g
Eiwit 3.2 g

Bekijk het recept digitaal