- Bewaar

- Bewaar
Bloederige halloweencakejes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 20 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de boter, de suiker en de vanillesuiker tot een romige mengeling.
-
Meng er een voor een de eieren onder en roer goed tot elk ei volledig onder het botermengsel gemengd is.
-
Zeef de bloem en het bakpoeder en voeg samen met het zout toe aan het mengsel.
-
Vet 12 Halloween-cakevormpjes in met de boter en vul ze voor 2/3 met het deeg. Lepel op elk vormpje 1 kl confituur en druk lichtjes in het deeg.
-
Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven (gebruik bij voorkeur de stand voor boven- en onderwarmte).
-
Haal uit de oven en laat de vormpjes even rusten. Duw de cakejes eruit en laat volledig afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 20 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de boter, de suiker en de vanillesuiker tot een romige mengeling.
-
Meng er een voor een de eieren onder en roer goed tot elk ei volledig onder het botermengsel gemengd is.
-
Zeef de bloem en het bakpoeder en voeg samen met het zout toe aan het mengsel.
-
Vet 12 Halloween-cakevormpjes in met de boter en vul ze voor 2/3 met het deeg. Lepel op elk vormpje 1 kl confituur en druk lichtjes in het deeg.
-
Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven (gebruik bij voorkeur de stand voor boven- en onderwarmte).
-
Haal uit de oven en laat de vormpjes even rusten. Duw de cakejes eruit en laat volledig afkoelen.