- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolcurry met kippenblokjes en Thaise rijst
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier Wijn Vaugelas `Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper samen met het knoflook fijn.
-
Snij de uien in fijne ringen.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
(20min)
-
Kook de bloemkool 5 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de kippenblokjes 5 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de ui, het knoflook, het pepertje en de bloemkool toe en roerbak nog 5 min. Overgiet met de currysaus en laat nog 2 à 3 min. koken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst over de borden en lepel er de bloemkoolcurry met kip over. Werk af met het bieslook.
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier Wijn Vaugelas `Les Falaises' A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper samen met het knoflook fijn.
-
Snij de uien in fijne ringen.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
(20min)
-
Kook de bloemkool 5 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de kippenblokjes 5 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de ui, het knoflook, het pepertje en de bloemkool toe en roerbak nog 5 min. Overgiet met de currysaus en laat nog 2 à 3 min. koken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rijst over de borden en lepel er de bloemkoolcurry met kip over. Werk af met het bieslook.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier Wijn Vaugelas `Les Falaises' A.O.P. Languedoc