- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolnuggets met sesam en dragondip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de halve bloemkool in roosjes en kook 5 à 6 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Klop de eieren los en meng er de bloem en 1 dl water onder. Kruid met peper en zout. Doe het sesamzaad in een diepe kom. Wentel de bloemkoolroosjes eerst door het beslag en daarna door het sesamzaad.
-
Maak de dipsaus: snipper de rode ui fijn en knip de kervel los. Rits de dragon van de takjes. Meng de rode ui, de kervel en de dragon met de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een diepe pan en bak de bloemkoolnuggets 4 à 5 min. Bestrooi met grof zeezout en serveer met de dipsaus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de halve bloemkool in roosjes en kook 5 à 6 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Klop de eieren los en meng er de bloem en 1 dl water onder. Kruid met peper en zout. Doe het sesamzaad in een diepe kom. Wentel de bloemkoolroosjes eerst door het beslag en daarna door het sesamzaad.
-
Maak de dipsaus: snipper de rode ui fijn en knip de kervel los. Rits de dragon van de takjes. Meng de rode ui, de kervel en de dragon met de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een diepe pan en bak de bloemkoolnuggets 4 à 5 min. Bestrooi met grof zeezout en serveer met de dipsaus.