Bloemkoolrisotto met asperges, heekfilet en garnalen
Bloemkoolrisotto met asperges, heekfilet en garnalen

Bloemkoolrisotto met asperges, heekfilet en garnalen

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1222 kj
Energie 292 kcal
Vet 16.8 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraat 4.9 g
Suiker 3.2 g
Vezel 2.8 g
Eiwit 29 g
Zout 2.3 g
natrium 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Warm de bloemkoolrisotto op (instructies: zie verpakking).

  2. Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de heekfilets 3 à 4 min. aan elke kant.

  3. Snipper het bieslook fijn en snij de citroen in 4.

  4. Schep de risotto in diepe borden en leg er een heekfilet bij. Werk af met de garnalen, het bieslook en een citroenkwartje.

Tip
Wil je de grijze garnalen vervangen?

Dan kan je ook roze garnalen gebruiken, rivierkreeftjes of eventueel krabvlees.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Warm de bloemkoolrisotto op (instructies: zie verpakking).

  2. Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de heekfilets 3 à 4 min. aan elke kant.

  3. Snipper het bieslook fijn en snij de citroen in 4.

  4. Schep de risotto in diepe borden en leg er een heekfilet bij. Werk af met de garnalen, het bieslook en een citroenkwartje.

Tip
Wil je de grijze garnalen vervangen?

Dan kan je ook roze garnalen gebruiken, rivierkreeftjes of eventueel krabvlees.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1222 kj
Energie 292 kcal
Vet 16.8 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraat 4.9 g
Suiker 3.2 g
Vezel 2.8 g
Eiwit 29 g
Zout 2.3 g
natrium 0.9 g

Bekijk het recept digitaal