- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolrisotto met asperges, heekfilet en garnalen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Warm de bloemkoolrisotto op (instructies: zie verpakking).
-
Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de heekfilets 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Snipper het bieslook fijn en snij de citroen in 4.
-
Schep de risotto in diepe borden en leg er een heekfilet bij. Werk af met de garnalen, het bieslook en een citroenkwartje.
Wil je de grijze garnalen vervangen?
Dan kan je ook roze garnalen gebruiken, rivierkreeftjes of eventueel krabvlees.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Warm de bloemkoolrisotto op (instructies: zie verpakking).
-
Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de heekfilets 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Snipper het bieslook fijn en snij de citroen in 4.
-
Schep de risotto in diepe borden en leg er een heekfilet bij. Werk af met de garnalen, het bieslook en een citroenkwartje.
Wil je de grijze garnalen vervangen?
Dan kan je ook roze garnalen gebruiken, rivierkreeftjes of eventueel krabvlees.