- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolslaatje met granaatappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de bloemkool tot kruimels met een scherp mes of een mandoline.
-
Snij de granaatappel doormidden en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Hak de walnootpitten of cashewnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Meng de olijfolie met de frambozenazijn, de fijngesnipperde sjalot en de noten. Kruid met peper en zout.
-
Roer de vinaigrette samen met de platte peterselie en de granaatappelpitten onder de bloemkool.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de bloemkool tot kruimels met een scherp mes of een mandoline.
-
Snij de granaatappel doormidden en breek de helften open. Haal de pitjes eruit.
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Hak de walnootpitten of cashewnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snij de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Meng de olijfolie met de frambozenazijn, de fijngesnipperde sjalot en de noten. Kruid met peper en zout.
-
Roer de vinaigrette samen met de platte peterselie en de granaatappelpitten onder de bloemkool.