- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolsoep met kruidige pijnboompitten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de ui, het knoflook en de takjes tijm glazig.
-
Voeg de diepgevroren bloemkool toe en bestrooi met de groentebouillon.
-
Overgiet met 1 L heet water en laat 15 min. garen. Verwijder de takjes tijm en mix tot een gladde soep. Kruid eventueel met peper en zout.
-
Meng ondertussen het kerriepoeder en het paprikapoeder onder de geroosterde pijnboompitten.
-
Afwerking:
-
Werk de soep af met de kruidige pijnboompitten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Bak de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de ui, het knoflook en de takjes tijm glazig.
-
Voeg de diepgevroren bloemkool toe en bestrooi met de groentebouillon.
-
Overgiet met 1 L heet water en laat 15 min. garen. Verwijder de takjes tijm en mix tot een gladde soep. Kruid eventueel met peper en zout.
-
Meng ondertussen het kerriepoeder en het paprikapoeder onder de geroosterde pijnboompitten.
-
Afwerking:
-
Werk de soep af met de kruidige pijnboompitten.