- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolsoep met waterkers en zalm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Knip de blaadjes van de waterkers. Snij de geschilde aardappel in blokjes. Snij de bloemkool in roosjes.
-
Bereiding:
-
Breng de gevogeltefond aan de kook met 400 ml water. Voeg er de bloemkoolroosjes en de aardappelblokjes bij. Laat 15 min. koken.
-
Mix heel fijn, voeg de helft van de waterkersblaadjes toe en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Doe het ei, de gerookte zalm en de rest van de waterkersblaadjes in een hoge beker en mix. Leng indien nodig aan met wat water.
-
Breng de soep nog heel even aan de kook en roer er het ei-zalmmengsel door.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met minibroodjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Knip de blaadjes van de waterkers. Snij de geschilde aardappel in blokjes. Snij de bloemkool in roosjes.
-
Bereiding:
-
Breng de gevogeltefond aan de kook met 400 ml water. Voeg er de bloemkoolroosjes en de aardappelblokjes bij. Laat 15 min. koken.
-
Mix heel fijn, voeg de helft van de waterkersblaadjes toe en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Doe het ei, de gerookte zalm en de rest van de waterkersblaadjes in een hoge beker en mix. Leng indien nodig aan met wat water.
-
Breng de soep nog heel even aan de kook en roer er het ei-zalmmengsel door.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met minibroodjes.