Bloody Mary op z'n Belgisch
Bloody Mary op z'n Belgisch

Bloody Mary op z'n Belgisch

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de citroen en doe het sap samen met de jenever, het tomatensap en de tabasco in een shaker. Schud goed.

  3. Giet in een breed glas en voeg enkele ijsblokjes toe. Werk af met peper en zout en serveer met een roerstokje of een rietje.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de citroen en doe het sap samen met de jenever, het tomatensap en de tabasco in een shaker. Schud goed.

  3. Giet in een breed glas en voeg enkele ijsblokjes toe. Werk af met peper en zout en serveer met een roerstokje of een rietje.

Bekijk het recept digitaal