- Bewaar
- Bewaar
Boekweitbrood met studentenhaver
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de eieren los en meng er de yoghurt onder. Voeg beetje bij beetje en al roerend het boekweitmeel en het bakpoeder toe. Klop tot een beslag zonder klonters.
-
Voeg het kaneel, het zout, de studentenhaver en de havermout toe en meng goed.
-
Giet de mengeling in een bakblik met bakpapier en zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij in sneetjes.
Dit boekweitbrood is lekker met zoet of hartig beleg. Snij het brood in sneetjes en vries elke portie apartin. Zo blijft uw brood langer vers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de eieren los en meng er de yoghurt onder. Voeg beetje bij beetje en al roerend het boekweitmeel en het bakpoeder toe. Klop tot een beslag zonder klonters.
-
Voeg het kaneel, het zout, de studentenhaver en de havermout toe en meng goed.
-
Giet de mengeling in een bakblik met bakpapier en zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen. Snij in sneetjes.
Dit boekweitbrood is lekker met zoet of hartig beleg. Snij het brood in sneetjes en vries elke portie apartin. Zo blijft uw brood langer vers.