- Bewaar

- Bewaar
Boerenchipolata met girasoli en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de girasoli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 min. Voeg de spinazie toe en laat 5 min. slinken. Doe er de laatste 2 min. de kerstomaten bij. Roer er de rode pesto onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de boerenchipolata's 5 à 7 min. goudbruin.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta en de groenten over de borden. Snij de chipolata's in stukken en schik er bovenop.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de girasoli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 min. Voeg de spinazie toe en laat 5 min. slinken. Doe er de laatste 2 min. de kerstomaten bij. Roer er de rode pesto onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de boerenchipolata's 5 à 7 min. goudbruin.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta en de groenten over de borden. Snij de chipolata's in stukken en schik er bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier