- Bewaar

- Bewaar
Boerenworst met gnocchi en venkel
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Chimay Rood Donker trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snipper het knoflook fijn, schil de wortelen en snij in staafjes. Snij de venkel in halve ringen en hou wat venkelgroen opzij als garnituur. Snij ook de prei in fijne ringen.
-
Verhit 2/3 van de olijfolie in een kookpot en roerbak de groenten 5 min. met het knoflook.
-
Verkruimel het blokje kippenbouillon over de groenten, voeg de passata toe en laat 5 min. sudderen.
-
Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de boerenworsten ± 10 min. goudbruin.
-
Serveer de worsten met de gnocchi en getomateerde groenten. Werk af met enkele plukjes venkelgroen.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Chimay Rood Donker trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snipper het knoflook fijn, schil de wortelen en snij in staafjes. Snij de venkel in halve ringen en hou wat venkelgroen opzij als garnituur. Snij ook de prei in fijne ringen.
-
Verhit 2/3 van de olijfolie in een kookpot en roerbak de groenten 5 min. met het knoflook.
-
Verkruimel het blokje kippenbouillon over de groenten, voeg de passata toe en laat 5 min. sudderen.
-
Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de boerenworsten ± 10 min. goudbruin.
-
Serveer de worsten met de gnocchi en getomateerde groenten. Werk af met enkele plukjes venkelgroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Bier Chimay Rood Donker trappistenbier