- Bewaar

- Bewaar
Bonenburger met quinoa en komkommerslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.
-
Snij 1 komkommer in schijfjes en de andere in blokjes van 1 cm.
-
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
-
Hak de waterkers grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de bonenburgers met quinoa 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng de komkommerschijfjes met de radijzen, de waterkers en de appelblokjes.
-
Meng de komkommerblokjes onder de zure room en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelblokjes en de salade over de borden. Serveer er een bonenburger met quinoa bij en lepel er wat komkommersaus over.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.
-
Snij 1 komkommer in schijfjes en de andere in blokjes van 1 cm.
-
Snij de radijzen in dunne schijfjes.
-
Hak de waterkers grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de bonenburgers met quinoa 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng de komkommerschijfjes met de radijzen, de waterkers en de appelblokjes.
-
Meng de komkommerblokjes onder de zure room en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelblokjes en de salade over de borden. Serveer er een bonenburger met quinoa bij en lepel er wat komkommersaus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Diable Rose A.O.P. Saint-Mont