- Bewaar

- Bewaar
Bonenburger met quinoa en veldslaatje met geroosterde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Roodeberg rosé KWV Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en de rode bieten en snij in blokjes van 1 cm.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij de avocado in de lengte in 2 en snij in plakjes. Besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Snipper het bieslook fijn en pluk de tuinkers.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de zoete aardappelen en de rode bieten op een bakplaat met bakpapier en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper, zout en de tijm. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet de laatste 4 à 6 min. de broodjes mee in de oven. Haal de broodjes en de groenten uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers ± 3 min. aan elke kant.
-
Meng het plantaardige yoghurtalternatief met 1 eetl. olijfolie, de rest van het limoensap en het bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Doe de veldsla in een mengkom en verdeel er de geroosterde groenten over.
-
Snij de broodjes open en leg er een burger op. Verdeel er de avocado en wat tuinkers over. Bedruppel met de dressing.
-
Afwerking:
-
Serveer met het veldslaatje en de rest van de dressing.
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Roodeberg rosé KWV Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en de rode bieten en snij in blokjes van 1 cm.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij de avocado in de lengte in 2 en snij in plakjes. Besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Snipper het bieslook fijn en pluk de tuinkers.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de zoete aardappelen en de rode bieten op een bakplaat met bakpapier en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper, zout en de tijm. Zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Zet de laatste 4 à 6 min. de broodjes mee in de oven. Haal de broodjes en de groenten uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de burgers ± 3 min. aan elke kant.
-
Meng het plantaardige yoghurtalternatief met 1 eetl. olijfolie, de rest van het limoensap en het bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Doe de veldsla in een mengkom en verdeel er de geroosterde groenten over.
-
Snij de broodjes open en leg er een burger op. Verdeel er de avocado en wat tuinkers over. Bedruppel met de dressing.
-
Afwerking:
-
Serveer met het veldslaatje en de rest van de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn Roodeberg rosé KWV Western Cape - Zuid-Afrika