In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil de aardappelen en snij in stukken.
Kook de aardappelen 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg 10 min. voor het einde de prinsessenbonen en het kabeljauwhaasje toe. Giet af en mix fijn.
Roer er de plantaardige olie onder.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Schil de aardappelen en snij in stukken.
Kook de aardappelen 20 min. gaar in een bodempje water. Voeg 10 min. voor het einde de prinsessenbonen en het kabeljauwhaasje toe. Giet af en mix fijn.