- Bewaar

- Bewaar
Bonenstoofpotje met worst en pastinaakpuree
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond Blond bier Wijn Les Sarmentelles A.O.P. Beaujolais Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en e pastinaak en snij in gelijke stukken.
-
Spoel de bonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Trek de blaadjes van de takjes rozemarijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen samen met de pastinaak 20 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Giet af, prak fijn en roer er 1 eetl. boter onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een hoge braadpan en bak de worsten 2 à 3 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de ui en het knoflook toe en laat 2 min. mee bakken.
-
Voeg de witte bonen en de tomatenstukjes toe en kruid met cayennepeper, de rozemarijn, peper en zout. Laat 10 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Verdeel het bonenstoofpotje met de worsten over de borden en serveer met de pastinaakpuree.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond Blond bier Wijn Les Sarmentelles A.O.P. Beaujolais Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en e pastinaak en snij in gelijke stukken.
-
Spoel de bonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Trek de blaadjes van de takjes rozemarijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen samen met de pastinaak 20 min. gaar in lichtgezouten water.
-
Giet af, prak fijn en roer er 1 eetl. boter onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een hoge braadpan en bak de worsten 2 à 3 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de ui en het knoflook toe en laat 2 min. mee bakken.
-
Voeg de witte bonen en de tomatenstukjes toe en kruid met cayennepeper, de rozemarijn, peper en zout. Laat 10 à 15 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Verdeel het bonenstoofpotje met de worsten over de borden en serveer met de pastinaakpuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond Blond bier Wijn Les Sarmentelles A.O.P. Beaujolais Villages