- Bewaar

- Bewaar
Boomstammetje met penne en romige spitskool
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Waratah Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de spitskool in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een braadpan en bak de boomstammetjes goudbruin aan alle kanten. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder garen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Roer er de spitskool en de salieblaadjes onder en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de room en verkruimel er het halve bouillonblokje over. Laat nog 5 à 10 min. verder garen naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de spitskool onder de penne en serveer met een boomstammetje.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 20 min 1 Kook 30 g penne, 100 g fijngesneden spitskool en 1 blaadje salie 15 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Waratah Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de spitskool in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een braadpan en bak de boomstammetjes goudbruin aan alle kanten. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder garen.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Roer er de spitskool en de salieblaadjes onder en roerbak 5 min.
-
Overgiet met de room en verkruimel er het halve bouillonblokje over. Laat nog 5 à 10 min. verder garen naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de spitskool onder de penne en serveer met een boomstammetje.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 20 min 1 Kook 30 g penne, 100 g fijngesneden spitskool en 1 blaadje salie 15 min. gaar in water. Giet af. 2 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Waratah Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië