Boontjespuree met biefstuk
Boontjespuree met biefstuk

Boontjespuree met biefstuk

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de aardappelen en snij in stukjes.

  3. Snij de prinsessenbonen in stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de aardappelen 20 min. gaar in een bodempje water.

  6. Voeg de prinsessenbonen de laatste 10 min. toe.

  7. Verhit ondertussen de plantaardige olie in een braadpan en bak de biefstuk goudbruin.

  8. Snij het vlees fijn en meng onder de aardappelen en de bonen. Mix alles tot een gladde pap.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de aardappelen en snij in stukjes.

  3. Snij de prinsessenbonen in stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de aardappelen 20 min. gaar in een bodempje water.

  6. Voeg de prinsessenbonen de laatste 10 min. toe.

  7. Verhit ondertussen de plantaardige olie in een braadpan en bak de biefstuk goudbruin.

  8. Snij het vlees fijn en meng onder de aardappelen en de bonen. Mix alles tot een gladde pap.

Bekijk het recept digitaal