- Bewaar

- Bewaar
Boterbonen met zongedroogde tomaten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de boterbonen 8 à 10 min. In lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snipper ondertussen de halve rode ui en de platte peterselie fijn.
-
Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Meng de boterbonen met de rode ui, de platte peterselie, de pecannoten en de zongedroogde tomaten.
-
Meng de olijfolie met de azijn, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de salade met de vinaigrette.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de boterbonen 8 à 10 min. In lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snipper ondertussen de halve rode ui en de platte peterselie fijn.
-
Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Bereiding:
-
Meng de boterbonen met de rode ui, de platte peterselie, de pecannoten en de zongedroogde tomaten.
-
Meng de olijfolie met de azijn, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de salade met de vinaigrette.