Boterbonen met zongedroogde tomaten
Boterbonen met zongedroogde tomaten

Boterbonen met zongedroogde tomaten

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 251 kcal
Vet 24.1 g
Koolhydraat 5.4 g
Eiwit 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Kook de boterbonen 8 à 10 min. In lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  4. Snipper ondertussen de halve rode ui en de platte peterselie fijn.

  5. Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  6. Bereiding:
  7. Meng de boterbonen met de rode ui, de platte peterselie, de pecannoten en de zongedroogde tomaten.

  8. Meng de olijfolie met de azijn, peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Besprenkel de salade met de vinaigrette.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Kook de boterbonen 8 à 10 min. In lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  4. Snipper ondertussen de halve rode ui en de platte peterselie fijn.

  5. Hak de pecannoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  6. Bereiding:
  7. Meng de boterbonen met de rode ui, de platte peterselie, de pecannoten en de zongedroogde tomaten.

  8. Meng de olijfolie met de azijn, peper en zout.

  9. Afwerking:
  10. Besprenkel de salade met de vinaigrette.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 251 kcal
Vet 24.1 g
Koolhydraat 5.4 g
Eiwit 2.5 g

Bekijk het recept digitaal