Boterham kip-paprika-kappertjes
Boterham kip-paprika-kappertjes

Boterham kip-paprika-kappertjes

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 148 kcal
Vet 4 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraat 15.5 g
Suiker 3.9 g
Vezel 2.7 g
Eiwit 11.1 g
Zout 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Laat de gegrilde paprika goed uitlekken en dep droog. Snij in blokjes. Hak de kappertjes fijn.

  3. Bestrijk het brood met de boter en schik er de kipfilet op. Beleg met de paprika en de kappertjes.

  4. Werk af met plukjes kervel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Laat de gegrilde paprika goed uitlekken en dep droog. Snij in blokjes. Hak de kappertjes fijn.

  3. Bestrijk het brood met de boter en schik er de kipfilet op. Beleg met de paprika en de kappertjes.

  4. Werk af met plukjes kervel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 148 kcal
Vet 4 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraat 15.5 g
Suiker 3.9 g
Vezel 2.7 g
Eiwit 11.1 g
Zout 1.6 g

Bekijk het recept digitaal