- Bewaar

- Bewaar
Boterham met notenomelet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de pistache- en hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje doet en er met een deegrol of een glazen fles over rolt).
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los met een vork en meng er het plantaardige alternatief voor room onder.
-
Roer er de fijngehakte noten, de amandelschilfers, de peterselie en het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 koffiel. boter in een grote braadpan en bak 1/4 van het eiermengsel ± 2 min. op een zacht vuur. Herhaal 3 keer.
-
Afwerking:
-
Leg elke omelet op een groot bord. Verdeel er de rucola over en vouw elke omelet in 2. Leg tussen 2 sneetjes bruin brood.
Bak de omelet de avond ervoor en beleg de boterhammen pas 's morgens, net voor u ze in uw lunchbox steekt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de pistache- en hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje doet en er met een deegrol of een glazen fles over rolt).
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Klop de eieren los met een vork en meng er het plantaardige alternatief voor room onder.
-
Roer er de fijngehakte noten, de amandelschilfers, de peterselie en het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 koffiel. boter in een grote braadpan en bak 1/4 van het eiermengsel ± 2 min. op een zacht vuur. Herhaal 3 keer.
-
Afwerking:
-
Leg elke omelet op een groot bord. Verdeel er de rucola over en vouw elke omelet in 2. Leg tussen 2 sneetjes bruin brood.
Bak de omelet de avond ervoor en beleg de boterhammen pas 's morgens, net voor u ze in uw lunchbox steekt.