Boterham met rodebietenhummus
- Bewaar

- Bewaar
Boterham met rodebietenhummus
15 min.
Lunch
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
971 kj
Energie
232 kcal
Vet
7.8 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraat
27.4 g
Suiker
1.7 g
Vezel
4.6 g
Eiwit
10.9 g
Zout
1 g
natrium
0.4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Kook de eieren ± 9 min. in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en pel. Snij daarna in schijfjes.
-
Snij de radijzen in fijne schijfjes.
-
Besmeer een snede brood telkens met de rodebietenhummus. Bedek met wat veldsla, schijfjes ei en radijs. Sluit af met een andere snede brood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Kook de eieren ± 9 min. in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en pel. Snij daarna in schijfjes.
-
Snij de radijzen in fijne schijfjes.
-
Besmeer een snede brood telkens met de rodebietenhummus. Bedek met wat veldsla, schijfjes ei en radijs. Sluit af met een andere snede brood.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
971 kj
Energie
232 kcal
Vet
7.8 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraat
27.4 g
Suiker
1.7 g
Vezel
4.6 g
Eiwit
10.9 g
Zout
1 g
natrium
0.4 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?