Boterham met rodebietenhummus
Boterham met rodebietenhummus

Boterham met rodebietenhummus

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 971 kj
Energie 232 kcal
Vet 7.8 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 27.4 g
Suiker 1.7 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 10.9 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de eieren ± 9 min. in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en pel. Snij daarna in schijfjes.

  3. Snij de radijzen in fijne schijfjes.

  4. Besmeer een snede brood telkens met de rodebietenhummus. Bedek met wat veldsla, schijfjes ei en radijs. Sluit af met een andere snede brood.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de eieren ± 9 min. in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en pel. Snij daarna in schijfjes.

  3. Snij de radijzen in fijne schijfjes.

  4. Besmeer een snede brood telkens met de rodebietenhummus. Bedek met wat veldsla, schijfjes ei en radijs. Sluit af met een andere snede brood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 971 kj
Energie 232 kcal
Vet 7.8 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 27.4 g
Suiker 1.7 g
Vezel 4.6 g
Eiwit 10.9 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal