- Bewaar

- Bewaar
Boterhamrolletjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voor het boterhamrolletje met kalkoenfilet:
-
Rasp 1/3 komkommer fijn.
-
Voor het boterhamrolletje met ham:
-
Snij de raap in heel dunne schijven.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Rol over de sneetjes toastbrood met een deegrol of een glazen fles.
-
Voor het boterhamrolletje met kalkoenfilet: beleg 4 sneetjes brood met de kalkoenfilet, de geraspte komkommer en enkele blaadjes sla. Verdeel er 1 eetl. yoghurt over en kruid naar smaak met peper en zout. Rol op tot een dikke worst en snij middendoor.
-
Voor het boterhamrolletje met ham: beleg 4 sneetjes brood met de gekookte ham en schijfjes raap. Meng 1/2 eetl. mayonaise met 1/2 eetl. yoghurt en roer er het bieslook onder. Kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel over de 4 boterhammen en rol strak op tot een dikke worst. Snij middendoor.
-
Afwerking:
-
Plaats 2 halve rolletjes van elke soort in elke lunchbox.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voor het boterhamrolletje met kalkoenfilet:
-
Rasp 1/3 komkommer fijn.
-
Voor het boterhamrolletje met ham:
-
Snij de raap in heel dunne schijven.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Rol over de sneetjes toastbrood met een deegrol of een glazen fles.
-
Voor het boterhamrolletje met kalkoenfilet: beleg 4 sneetjes brood met de kalkoenfilet, de geraspte komkommer en enkele blaadjes sla. Verdeel er 1 eetl. yoghurt over en kruid naar smaak met peper en zout. Rol op tot een dikke worst en snij middendoor.
-
Voor het boterhamrolletje met ham: beleg 4 sneetjes brood met de gekookte ham en schijfjes raap. Meng 1/2 eetl. mayonaise met 1/2 eetl. yoghurt en roer er het bieslook onder. Kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel over de 4 boterhammen en rol strak op tot een dikke worst. Snij middendoor.
-
Afwerking:
-
Plaats 2 halve rolletjes van elke soort in elke lunchbox.