- Bewaar
- Bewaar
Bouillabaisse
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite gueuze lambic Geuze Wijn La Petite Muraille (wit) Le Champ des Murailles A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Laat de visfilets en de scampi's oppervlakkig ontdooien en snij in grote stukken.
-
Snipper het preiwit fijn.
-
Snij de venkelknollen in 2, verwijder de harde kern en snipper fijn.
-
Snij de tomaten in 4, verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof het preiwit. Voeg de blokjes tomaat, de tomatenpuree, de saffraan en de pastis toe. Laat enkele minuten stoven.
-
Voeg de visbouillon toe en laat 30 minuten afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het stokbrood in sneetjes. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en bak 6 à 8 min. goudbruin en krokant in de voorverwarmde oven.
-
Doe de stukken vis en de scampi's bij de soep en laat nog enkele minuten meestoven. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de sneetjes stokbrood bij de bouillabaisse.
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite gueuze lambic Geuze Wijn La Petite Muraille (wit) Le Champ des Murailles A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Laat de visfilets en de scampi's oppervlakkig ontdooien en snij in grote stukken.
-
Snipper het preiwit fijn.
-
Snij de venkelknollen in 2, verwijder de harde kern en snipper fijn.
-
Snij de tomaten in 4, verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof het preiwit. Voeg de blokjes tomaat, de tomatenpuree, de saffraan en de pastis toe. Laat enkele minuten stoven.
-
Voeg de visbouillon toe en laat 30 minuten afgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij het stokbrood in sneetjes. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en bak 6 à 8 min. goudbruin en krokant in de voorverwarmde oven.
-
Doe de stukken vis en de scampi's bij de soep en laat nog enkele minuten meestoven. Kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de sneetjes stokbrood bij de bouillabaisse.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite gueuze lambic Geuze Wijn La Petite Muraille (wit) Le Champ des Murailles A.O.P. Corbières