In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Klop de room stijf.
Smelt de choc olade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige meng kom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
Verdeel de rum en de rietsuiker over de glazen of koppen en overgiet met de hete espresso.
Bedek met slagroom en versier met de gesmolten chocolade.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Klop de room stijf.
Smelt de choc olade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige meng kom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
Verdeel de rum en de rietsuiker over de glazen of koppen en overgiet met de hete espresso.
Bedek met slagroom en versier met de gesmolten chocolade.