- Bewaar

- Bewaar
Brikdeegtorentje met hammousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ham in stukjes. Snipper het bieslook fijn.
-
Steek met een inox ring 36 rondjes uit het brikdeeg (Ø ± 4,5 cm).
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de rondjes brikdeeg op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met een beetje water. Bestrooi elk rondje met sesamzaadjes. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Mix intussen de ham met de mascarpone en kruid met peper.
-
Meng het bieslook onder de hammousse en doe in een spuitzak. Leg in de koelkast tot gebruik.
-
Schik 12 afgekoelde rondjes brikdeeg op een serveerschaal en spuit er een beetje hammousse op. Bedek met een tweede rondje brickdeeg en spuit er opnieuw wat hammousse op. Eindig met een derde rondje brikdeeg.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ham in stukjes. Snipper het bieslook fijn.
-
Steek met een inox ring 36 rondjes uit het brikdeeg (Ø ± 4,5 cm).
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de rondjes brikdeeg op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met een beetje water. Bestrooi elk rondje met sesamzaadjes. Zet 8 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Mix intussen de ham met de mascarpone en kruid met peper.
-
Meng het bieslook onder de hammousse en doe in een spuitzak. Leg in de koelkast tot gebruik.
-
Schik 12 afgekoelde rondjes brikdeeg op een serveerschaal en spuit er een beetje hammousse op. Bedek met een tweede rondje brickdeeg en spuit er opnieuw wat hammousse op. Eindig met een derde rondje brikdeeg.