- Bewaar

- Bewaar
Broccoli met parmezaan en kappertjes
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli en bloemkool in kleine roosjes. (Laat diepvriesgroenten eerst oppervlakkig ontdooien.) Dep goed droog.
-
Rasp de helft van de citroenschil en meng onder de boter.
-
Rooster de pijnboompitten kort al roerend in de wok (zonder vetstof).
-
Rasp de parmezaan grof.
-
Kook de eieren hard en hak ze grof.
-
Snipper de peterselie en de basilicum fijn.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Laat de kappertjes uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de olijfolie toe. Roerbak de fijngesnipperde sjalot en de kappertjes gedurende 2 min.
-
Voeg de broccoli- en bloemkoolroosjes toe, giet er de groentebouillon bij en roerbak 6 min.
-
Schep er de citroenboter en de pijnboompitten onder, kruid met peper, zout en cayennepeper en bak nog 2 min.
-
Strooi er de gehakte hardgekookte eieren, de parmezaanschilfers en de fijngesnipperde basilicum en peterselie over.
-
Afwerking:
-
Dien op met pasta (farfalle of tagliatelle verde).
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli en bloemkool in kleine roosjes. (Laat diepvriesgroenten eerst oppervlakkig ontdooien.) Dep goed droog.
-
Rasp de helft van de citroenschil en meng onder de boter.
-
Rooster de pijnboompitten kort al roerend in de wok (zonder vetstof).
-
Rasp de parmezaan grof.
-
Kook de eieren hard en hak ze grof.
-
Snipper de peterselie en de basilicum fijn.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Laat de kappertjes uitlekken.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de olijfolie toe. Roerbak de fijngesnipperde sjalot en de kappertjes gedurende 2 min.
-
Voeg de broccoli- en bloemkoolroosjes toe, giet er de groentebouillon bij en roerbak 6 min.
-
Schep er de citroenboter en de pijnboompitten onder, kruid met peper, zout en cayennepeper en bak nog 2 min.
-
Strooi er de gehakte hardgekookte eieren, de parmezaanschilfers en de fijngesnipperde basilicum en peterselie over.
-
Afwerking:
-
Dien op met pasta (farfalle of tagliatelle verde).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië