- Bewaar

- Bewaar
Broccoli met quorn en soja in de wok
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Meng de sojasaus met de sherry en laat er de quornblokjes 1/2 u. in marineren.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie in de wok en roerbak de broccoliroosjes gedurende 5 min.
-
Voeg de quornstukjes, de lente-uitjes en de sojascheuten toe en laat nog 2 min. verder bakken. Kruid met gember, wok-marinadekruiden, zout en een mespunt cayennepeper.
-
Voeg de marinade van de quorn aan de bereiding toe (en ook enkele eetl. water) en laat enkele minuten sudderen.
-
Afwerking:
-
Voeg de gemengde scheuten toe net voordat u het gerecht serveert. Dien op met rijst of noedels.
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Meng de sojasaus met de sherry en laat er de quornblokjes 1/2 u. in marineren.
-
Bereiding:
-
Verhit de olie in de wok en roerbak de broccoliroosjes gedurende 5 min.
-
Voeg de quornstukjes, de lente-uitjes en de sojascheuten toe en laat nog 2 min. verder bakken. Kruid met gember, wok-marinadekruiden, zout en een mespunt cayennepeper.
-
Voeg de marinade van de quorn aan de bereiding toe (en ook enkele eetl. water) en laat enkele minuten sudderen.
-
Afwerking:
-
Voeg de gemengde scheuten toe net voordat u het gerecht serveert. Dien op met rijst of noedels.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia