Broccoli met quorn en soja in de wok
Broccoli met quorn en soja in de wok

Broccoli met quorn en soja in de wok

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 227 kcal
Vet 9.1 g
Koolhydraat 13.2 g
Eiwit 20.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de broccoli in kleine roosjes.

  3. Snipper de lente-uitjes fijn.

  4. Meng de sojasaus met de sherry en laat er de quornblokjes 1/2 u. in marineren.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olie in de wok en roerbak de broccoliroosjes gedurende 5 min.

  7. Voeg de quornstukjes, de lente-uitjes en de sojascheuten toe en laat nog 2 min. verder bakken. Kruid met gember, wok-marinadekruiden, zout en een mespunt cayennepeper.

  8. Voeg de marinade van de quorn aan de bereiding toe (en ook enkele eetl. water) en laat enkele minuten sudderen.

  9. Afwerking:
  10. Voeg de gemengde scheuten toe net voordat u het gerecht serveert. Dien op met rijst of noedels.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de broccoli in kleine roosjes.

  3. Snipper de lente-uitjes fijn.

  4. Meng de sojasaus met de sherry en laat er de quornblokjes 1/2 u. in marineren.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olie in de wok en roerbak de broccoliroosjes gedurende 5 min.

  7. Voeg de quornstukjes, de lente-uitjes en de sojascheuten toe en laat nog 2 min. verder bakken. Kruid met gember, wok-marinadekruiden, zout en een mespunt cayennepeper.

  8. Voeg de marinade van de quorn aan de bereiding toe (en ook enkele eetl. water) en laat enkele minuten sudderen.

  9. Afwerking:
  10. Voeg de gemengde scheuten toe net voordat u het gerecht serveert. Dien op met rijst of noedels.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 227 kcal
Vet 9.1 g
Koolhydraat 13.2 g
Eiwit 20.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Inycon Chardonnay I.G.T. Bianco di Sicilia

Bekijk het recept digitaal