Broccolimousse met Ganda-ham (gluten- en lactosevrij)
Broccolimousse met Ganda-ham (gluten- en lactosevrij)

Broccolimousse met Ganda-ham (gluten- en lactosevrij)

Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 40 kcal
Vet 2.3 g
Koolhydraat 0.8 g
Eiwit 3.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. 1. Verdeel de broccoli in roosjes en kook 10 min. in de groentebouillon. Giet af en laat licht afkoelen.

  4. 2. Mix de broccoliroosjes met het plantaardig alternatief voor room en kruid met peper en zout. Verdeel de mousse over 6 glaasjes.

  5. 3. Snij de ham in reepjes en prik 1 of 2 reepjes in accordeonvorm op een cocktailprikker. Zet ze in de mousse.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. 1. Verdeel de broccoli in roosjes en kook 10 min. in de groentebouillon. Giet af en laat licht afkoelen.

  4. 2. Mix de broccoliroosjes met het plantaardig alternatief voor room en kruid met peper en zout. Verdeel de mousse over 6 glaasjes.

  5. 3. Snij de ham in reepjes en prik 1 of 2 reepjes in accordeonvorm op een cocktailprikker. Zet ze in de mousse.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 40 kcal
Vet 2.3 g
Koolhydraat 0.8 g
Eiwit 3.9 g

Bekijk het recept digitaal