- Bewaar

- Bewaar
Broccolisoep met gerookte forel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de ui in grove stukken.
-
Snij de verse broccoli in roosjes.
-
Snij de forelfilets in reepjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een grote kookpot. Voeg de grofgehakte ui toe en laat een tweetal minuten stoven.
-
Voeg de broccoliroosjes toe (diepvries niet ontdooien).
-
Leng aan met de visfond en 2 dl melk. Kruid met 0,75 koffiel. kerrie, zout en peper.
-
Voeg de rijst toe en roer goed om.
-
Breng aan de kook, dek af en laat 25 min. koken.
-
Mix de soep zeer fijn. Voeg eventueel nog wat melk toe en laat nog even doorkoken.
-
Afwerking:
-
Meng de stukjes forelfilet onder de soep en serveer heel warm. Dien op met wat stokbrood of bruin brood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de ui in grove stukken.
-
Snij de verse broccoli in roosjes.
-
Snij de forelfilets in reepjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een grote kookpot. Voeg de grofgehakte ui toe en laat een tweetal minuten stoven.
-
Voeg de broccoliroosjes toe (diepvries niet ontdooien).
-
Leng aan met de visfond en 2 dl melk. Kruid met 0,75 koffiel. kerrie, zout en peper.
-
Voeg de rijst toe en roer goed om.
-
Breng aan de kook, dek af en laat 25 min. koken.
-
Mix de soep zeer fijn. Voeg eventueel nog wat melk toe en laat nog even doorkoken.
-
Afwerking:
-
Meng de stukjes forelfilet onder de soep en serveer heel warm. Dien op met wat stokbrood of bruin brood.