- Bewaar

- Bewaar
Brochetas con patatas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 3 cm. Kook ze ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook ondertussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de ongeschilde komkommers in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de brochettes 10 à 12 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Meng ondertussen de mosterd en het bieslook onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Meng de aardappelen met de komkommer, de kerstomaten en de boontjes. Meng er de yoghurtdressing onder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van 3 cm. Kook ze ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook ondertussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snij de ongeschilde komkommers in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de brochettes 10 à 12 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Meng ondertussen de mosterd en het bieslook onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Meng de aardappelen met de komkommer, de kerstomaten en de boontjes. Meng er de yoghurtdressing onder.