- Bewaar

- Bewaar
Brochette van varkensmignonette en spek met zoete aardappel en venkelslaatje
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in fijne partjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en breng op smaak met de olijfolie, de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Snij de varkensmignonettes in reepjes en rol er de sneetjes spek rond. Prik op 4 brochettestokjes.
-
Snij de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Snij in heel fijne reepjes en snij ook het groen van de venkel fijn.
-
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees met een scherp mesje. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Zet de zoete aardappelen 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de vinaigrette onder de venkel en het venkelgroen. Voeg de partjes pompelmoes toe.
-
Smelt de boter in een pan en bak de brochettes 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in fijne partjes. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en breng op smaak met de olijfolie, de Provençaalse kruiden, peper en zout.
-
Snij de varkensmignonettes in reepjes en rol er de sneetjes spek rond. Prik op 4 brochettestokjes.
-
Snij de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Snij in heel fijne reepjes en snij ook het groen van de venkel fijn.
-
Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees met een scherp mesje. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Zet de zoete aardappelen 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de vinaigrette onder de venkel en het venkelgroen. Voeg de partjes pompelmoes toe.
-
Smelt de boter in een pan en bak de brochettes 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana - Italië