- Bewaar

- Bewaar
Brochettes van biefstuk met rijst en salsa van zuiderse groenten
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Beaulieu A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de biefstukken in de lengte in 2. Steek elk stuk in waaiervorm op een brochettestokje.
-
Bereiding:
-
Meng 3 eetl. olijfolie met het paprikapoeder, de tijm, peper en zout. Bestrijk de brochettes ermee en laat 30 min. marineren.
-
Kook intussen de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot met dikke bodem en stoof de diepgevroren groentemix 10 min. Overgiet met de kerstomatensalsa en kruid met peper en zout. Laat 10 min. sudderen.
-
Verhit een grillpan en bak de brochettes 1 à 2 min. aan elke kant. Laat nog verder bakken naar smaak.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Beaulieu A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de biefstukken in de lengte in 2. Steek elk stuk in waaiervorm op een brochettestokje.
-
Bereiding:
-
Meng 3 eetl. olijfolie met het paprikapoeder, de tijm, peper en zout. Bestrijk de brochettes ermee en laat 30 min. marineren.
-
Kook intussen de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot met dikke bodem en stoof de diepgevroren groentemix 10 min. Overgiet met de kerstomatensalsa en kruid met peper en zout. Laat 10 min. sudderen.
-
Verhit een grillpan en bak de brochettes 1 à 2 min. aan elke kant. Laat nog verder bakken naar smaak.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château Beaulieu A.O.P. Bordeaux