- Bewaar

- Bewaar
Brochettes van chipolata met kleurrijke parelcouscous
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Kook de parelcouscous in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 6 min. onafgedekt in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij de chipolata's in 4 stukken. Snij elk sneetje spek in 2 lange slierten. Snij elke rode ui in 4 partjes.
-
Rol 1 sliertje spek rond elk stukje chipolata. Prik afwisselend 3 stukjes chipolata en 2 partjes rode ui op een brochettestokje. Maak zo 8 brochettes.
-
Snij de kerstomaten in 2. Snij de peterselie en de lente-uitjes fijn. Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de prinsessenbonen, de lente-uitjes, de mango, de kerstomaten en de rucola onder de parelcouscous.
-
Maak de dressing: pers de halve limoen en meng het sap onder de yoghurt. Breng op smaak met 1 eetl. olijfolie, het kerriepoeder, de peterselie, zwarte peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (6 min.)
-
Bestrijk de brochettes met 2 eetl. olijfolie en bak ± 6 min. op een hete barbecue. Draai regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Leg 2 brochettes op elk bord en serveer met de salade en de dressing.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Kook de parelcouscous in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 6 min. onafgedekt in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij de chipolata's in 4 stukken. Snij elk sneetje spek in 2 lange slierten. Snij elke rode ui in 4 partjes.
-
Rol 1 sliertje spek rond elk stukje chipolata. Prik afwisselend 3 stukjes chipolata en 2 partjes rode ui op een brochettestokje. Maak zo 8 brochettes.
-
Snij de kerstomaten in 2. Snij de peterselie en de lente-uitjes fijn. Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de prinsessenbonen, de lente-uitjes, de mango, de kerstomaten en de rucola onder de parelcouscous.
-
Maak de dressing: pers de halve limoen en meng het sap onder de yoghurt. Breng op smaak met 1 eetl. olijfolie, het kerriepoeder, de peterselie, zwarte peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (6 min.)
-
Bestrijk de brochettes met 2 eetl. olijfolie en bak ± 6 min. op een hete barbecue. Draai regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Leg 2 brochettes op elk bord en serveer met de salade en de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Groot Genoegen Cinsaut-Cabernet Sauvignon Western Cape - Zuid-Afrika