Broodhapje met hummus
Broodhapje met hummus

Broodhapje met hummus

10 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 431 kj
Energie 103 kcal
Vet 5 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraat 11 g
Suiker 1.1 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 2.6 g
Zout 0.4 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Maak met een dunschiller 4 linten van de ongeschilde komkommer (in de lengte) en laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Laat nog wat groen aan de radijzen en snij in de lengte in 2. Snij de kerstomaten in dunne schijfjes.

  4. Snij de korsten van de sneetjes brood.

  5. Besmeer het witte brood met de hummus en verdeel er de schijfjes kerstomaat over. Bedek met het bruine brood.

  6. Snij de boterham in 4 gelijke stukken. Wikkel een komkommerlint rond elk stuk en eindig bovenaan met het lint. Prik een half radijsje in elk stuk.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Maak met een dunschiller 4 linten van de ongeschilde komkommer (in de lengte) en laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Laat nog wat groen aan de radijzen en snij in de lengte in 2. Snij de kerstomaten in dunne schijfjes.

  4. Snij de korsten van de sneetjes brood.

  5. Besmeer het witte brood met de hummus en verdeel er de schijfjes kerstomaat over. Bedek met het bruine brood.

  6. Snij de boterham in 4 gelijke stukken. Wikkel een komkommerlint rond elk stuk en eindig bovenaan met het lint. Prik een half radijsje in elk stuk.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 431 kj
Energie 103 kcal
Vet 5 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraat 11 g
Suiker 1.1 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 2.6 g
Zout 0.4 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal