Broodje brie met druiven
Broodje brie met druiven

Broodje brie met druiven

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 344 kcal
Vet 17.8 g
Koolhydraat 26.7 g
Eiwit 17.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Bak de broodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).

  3. Rooster de pijnboompitten goud-druivenbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Snij de druiven in 2.

  5. Snij de brie in dunne plakjes.

  6. Bereiding:
  7. Snij elk broodje open en beleg met brie.

  8. Verdeel er de pijnboompitten en de druiven over.

  9. Sluit het broodje en geef er apart nog wat druifjes bij.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Bak de broodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).

  3. Rooster de pijnboompitten goud-druivenbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Snij de druiven in 2.

  5. Snij de brie in dunne plakjes.

  6. Bereiding:
  7. Snij elk broodje open en beleg met brie.

  8. Verdeel er de pijnboompitten en de druiven over.

  9. Sluit het broodje en geef er apart nog wat druifjes bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 344 kcal
Vet 17.8 g
Koolhydraat 26.7 g
Eiwit 17.7 g

Bekijk het recept digitaal