Broodje brie met druiven
- Bewaar

- Bewaar
Broodje brie met druiven
10 min.
Lunch
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
344 kcal
Vet
17.8 g
Koolhydraat
26.7 g
Eiwit
17.7 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bak de broodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).
-
Rooster de pijnboompitten goud-druivenbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de druiven in 2.
-
Snij de brie in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Snij elk broodje open en beleg met brie.
-
Verdeel er de pijnboompitten en de druiven over.
-
Sluit het broodje en geef er apart nog wat druifjes bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bak de broodjes af in de oven (baktijd: zie verpakking).
-
Rooster de pijnboompitten goud-druivenbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de druiven in 2.
-
Snij de brie in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Snij elk broodje open en beleg met brie.
-
Verdeel er de pijnboompitten en de druiven over.
-
Sluit het broodje en geef er apart nog wat druifjes bij.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
344 kcal
Vet
17.8 g
Koolhydraat
26.7 g
Eiwit
17.7 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?