- Bewaar

- Bewaar
Broodje geitenkaas met rode biet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de rode biet in fijne schijfjes.
-
Kruid de geitenkaas met peper en zout. Roer er het maanzaad onder.
-
Bereiding:
-
Verdeel de sla over 4 sneden brood en verdeel er de schijfjes rode biet over.
-
Besmeer de rode biet met de geitenkaas en bestrooi met de pompoenpitten. Bedek met een snede brood.
Liever geen geitenkaas? Gebruik dan verse roomkaas. U kan de pompoenpitten ook vervangen door fijngehakte noten naar keuze. Snij de boterhammen in 2 gelijke driehoeken voor een mooie presentatie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de rode biet in fijne schijfjes.
-
Kruid de geitenkaas met peper en zout. Roer er het maanzaad onder.
-
Bereiding:
-
Verdeel de sla over 4 sneden brood en verdeel er de schijfjes rode biet over.
-
Besmeer de rode biet met de geitenkaas en bestrooi met de pompoenpitten. Bedek met een snede brood.
Liever geen geitenkaas? Gebruik dan verse roomkaas. U kan de pompoenpitten ook vervangen door fijngehakte noten naar keuze. Snij de boterhammen in 2 gelijke driehoeken voor een mooie presentatie.