Broodje geitenkaas met rode biet
Broodje geitenkaas met rode biet

Broodje geitenkaas met rode biet

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 330 kcal
Vet 14.6 g
Koolhydraat 34.3 g
Eiwit 15.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de rode biet in fijne schijfjes.

  4. Kruid de geitenkaas met peper en zout. Roer er het maanzaad onder.

  5. Bereiding:
  6. Verdeel de sla over 4 sneden brood en verdeel er de schijfjes rode biet over.

  7. Besmeer de rode biet met de geitenkaas en bestrooi met de pompoenpitten. Bedek met een snede brood.

Tip

Liever geen geitenkaas? Gebruik dan verse roomkaas. U kan de pompoenpitten ook vervangen door fijngehakte noten naar keuze. Snij de boterhammen in 2 gelijke driehoeken voor een mooie presentatie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de rode biet in fijne schijfjes.

  4. Kruid de geitenkaas met peper en zout. Roer er het maanzaad onder.

  5. Bereiding:
  6. Verdeel de sla over 4 sneden brood en verdeel er de schijfjes rode biet over.

  7. Besmeer de rode biet met de geitenkaas en bestrooi met de pompoenpitten. Bedek met een snede brood.

Tip

Liever geen geitenkaas? Gebruik dan verse roomkaas. U kan de pompoenpitten ook vervangen door fijngehakte noten naar keuze. Snij de boterhammen in 2 gelijke driehoeken voor een mooie presentatie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 330 kcal
Vet 14.6 g
Koolhydraat 34.3 g
Eiwit 15.2 g

Bekijk het recept digitaal