- Bewaar

- Bewaar
Broodje kip kebab met fris groenteslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Poperings Hommelbier sterk blond bier Wijn Casa Mayor Cabernet Sauvignon rosé D.O. Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de diepgevroren keizerbroodjes af (instructies: zie verpakking).
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika’s. Snij de puntpaprika’s en de komkommer in blokjes van max. 1 cm.
-
Pers het knoflook en snipper de lente-uitjes fijn. Hak de waterkers grof.
-
Verhit de olijfolie in een pan en verwarm de kip kebab ± 10 min. op een zacht vuur.
-
Meng de lente-uitjes en het knoflook onder de komkommer en de puntpaprika's. Roer er de zure room en de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes open en beleg de onderste helft van de broodjes met de kip kebab. Verdeel er het groenteslaatje over en werk af met de waterkers.
Onze drankensuggesties
Bier Poperings Hommelbier sterk blond bier Wijn Casa Mayor Cabernet Sauvignon rosé D.O. Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de diepgevroren keizerbroodjes af (instructies: zie verpakking).
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika’s. Snij de puntpaprika’s en de komkommer in blokjes van max. 1 cm.
-
Pers het knoflook en snipper de lente-uitjes fijn. Hak de waterkers grof.
-
Verhit de olijfolie in een pan en verwarm de kip kebab ± 10 min. op een zacht vuur.
-
Meng de lente-uitjes en het knoflook onder de komkommer en de puntpaprika's. Roer er de zure room en de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes open en beleg de onderste helft van de broodjes met de kip kebab. Verdeel er het groenteslaatje over en werk af met de waterkers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Poperings Hommelbier sterk blond bier Wijn Casa Mayor Cabernet Sauvignon rosé D.O. Colchagua Valley - Chili