- Bewaar

- Bewaar
Broodje linzenburger met komkommerslaatje en gebakken slaharten
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Ma Belle Pomelle A.O.P. Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de Romeinse slaharten in de lengte in 2.
-
Schil de komkommer en snij in lange linten met een dunschiller.
-
Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn.
-
Snij de radijzen in 4 of 6 naargelang de dikte.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de diepgevroren pistolets af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Meng intussen de komkommer met de radijzen, de platte peterselie, de sjalot, het knoflook, 3 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de slaharten kort goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de linzenburgers 3 à 4 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de pistolet open en beleg met een linzenburger, het komkommerslaatje en een helf gebakken slahart.
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Ma Belle Pomelle A.O.P. Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de Romeinse slaharten in de lengte in 2.
-
Schil de komkommer en snij in lange linten met een dunschiller.
-
Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn.
-
Snij de radijzen in 4 of 6 naargelang de dikte.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de diepgevroren pistolets af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Meng intussen de komkommer met de radijzen, de platte peterselie, de sjalot, het knoflook, 3 eetl. olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de slaharten kort goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de linzenburgers 3 à 4 min. aan elke kant goudbruin.
-
Snij de pistolet open en beleg met een linzenburger, het komkommerslaatje en een helf gebakken slahart.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Estaminet Refined Lager Pils Wijn Ma Belle Pomelle A.O.P. Ventoux