Broodje met porchetta
Broodje met porchetta

Broodje met porchetta

20 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 429 kcal
Energie 1795 kj
Vet 16.3 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 54.8 g
Suiker 4.1 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 13.1 g
Zout 3.1 g
natrium 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de diepgevroren broodjes af (baktijd: zie verpakking). Laat afkoelen.

  3. Snij intussen de olijven en de rode ui in fijne schijfjes. Snij elk sneetje porchetta in 2.

  4. Snij de broodjes open en besmeer met de hummus. Beleg met de rucola, de rode ui, de porchetta, de tomatentapenade en de olijven.

Tip
Liever veggie?

Vervang de porchetta door verbrokkelde feta.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de diepgevroren broodjes af (baktijd: zie verpakking). Laat afkoelen.

  3. Snij intussen de olijven en de rode ui in fijne schijfjes. Snij elk sneetje porchetta in 2.

  4. Snij de broodjes open en besmeer met de hummus. Beleg met de rucola, de rode ui, de porchetta, de tomatentapenade en de olijven.

Tip
Liever veggie?

Vervang de porchetta door verbrokkelde feta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 429 kcal
Energie 1795 kj
Vet 16.3 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 54.8 g
Suiker 4.1 g
Vezel 5.4 g
Eiwit 13.1 g
Zout 3.1 g
natrium 1.2 g

Bekijk het recept digitaal