- Bewaar

- Bewaar
Broodje met sardientjes en appel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de lente-uitjes in de lengte in 4 en dan in kleine stukjes.
-
Snij de ongeschilde zure appel in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de augurken fijn.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes
-
Bereiding:
-
Plet de sardienen met een vork en meng er de lente-uitjes onder. Verdeel de reepjes ijsbergsla over 4 sneden brood en leg er de sardientjes op.
-
Meng de appelblokjes onder de augurken, de zure room en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de appelmengeling over de sneden brood en bestrooi met de preischeuten. Bedek met een snede brood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de lente-uitjes in de lengte in 4 en dan in kleine stukjes.
-
Snij de ongeschilde zure appel in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de augurken fijn.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes
-
Bereiding:
-
Plet de sardienen met een vork en meng er de lente-uitjes onder. Verdeel de reepjes ijsbergsla over 4 sneden brood en leg er de sardientjes op.
-
Meng de appelblokjes onder de augurken, de zure room en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de appelmengeling over de sneden brood en bestrooi met de preischeuten. Bedek met een snede brood.