- Bewaar

- Bewaar
Broodje met selder-eiersalade en eikenbladsla
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de broodjes af (instructies: zie verpakking).
-
Kook de eieren 10 min. hard. Spoel ze onder koud water, laat even afkoelen en pel ze.
-
Hak de sla grof, snij de rode ui in fijne ringen en de radijzen in 4 of 6, afhankelijk van de grootte.
-
Snij de selder in de lengte in 3 en erna in blokjes van 1/2 cm.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een kookpot en stoof de selder 5 min. Kruid met de kurkuma, het komijnpoeder, peper en zout. Meng er de diepgevroren erwten onder en laat nog 2 min. opwarmen.
-
Meng de rode ui en de radijzen onder de sla. Breng op smaak met de rest van de olijfolie, de appelazijn, peper en zout.
-
Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork, meng onder de gestoofde groenten en voeg de Griekse yoghurt toe. Kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes open en besmeer met de selder-eiersalade. Serveer met het slaatje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de broodjes af (instructies: zie verpakking).
-
Kook de eieren 10 min. hard. Spoel ze onder koud water, laat even afkoelen en pel ze.
-
Hak de sla grof, snij de rode ui in fijne ringen en de radijzen in 4 of 6, afhankelijk van de grootte.
-
Snij de selder in de lengte in 3 en erna in blokjes van 1/2 cm.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een kookpot en stoof de selder 5 min. Kruid met de kurkuma, het komijnpoeder, peper en zout. Meng er de diepgevroren erwten onder en laat nog 2 min. opwarmen.
-
Meng de rode ui en de radijzen onder de sla. Breng op smaak met de rest van de olijfolie, de appelazijn, peper en zout.
-
Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork, meng onder de gestoofde groenten en voeg de Griekse yoghurt toe. Kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes open en besmeer met de selder-eiersalade. Serveer met het slaatje.